Friday, January 29, 2010

khabar berita


ait....
da lama kot tak update blog ni....
ade la dalam dua minggu...
bley dikira lama ke tu??hehe
sebenarnye banyak benda yang nak ditulis kat blog ni..
tapi........
aku tak berapa nak sempat la...
lab report berlambak tak siap......
uishhh..entah bila aku nak buat
adeiiii~

but now,sejak aku da boleh update blog kat hostel,maybe aku akan try untuk update selalu ye....
sebelum ni,kena block..sbb tu jarang update....kesian~
sekarang pun aku cume rajin berblogwalking je...
sape sape yang jadi follower aku tu,thanks yah......
i'll post new entry ASAP...

stay tune okei :)


regard,
fyqa
:)

1 comment:

teddy_froggy said...

hahha...same...ngh bz gler skung..huhuhu