Wednesday, November 4, 2009

Cite dlm klas


Dis thing happen mse dlm klas..emm,,of cos la an sbb aku pnye title entry ni pn cte dlm klas..lalala~

Cte die start mcam ni..sila bace okei~

Pada suatu hari...bajet bajet nak buat story telling..akhaszz..lecturer aku(name dirahsiakan) bagi soalan kat kitorang..mase 2 dalam klas ethnic relation..bosan kot..huhu..

Sebelum tu,teringat aku mase 2nd time ku msuk klas ni..aku dgn sgt obvious tido dlm klas..smpai kne tgur..mmbe aku yg duk kt sblh da tahan gelak da..kuang asamm btul..aishhh..tu la pertama kali n terakhir aku tido dlm klas ethnic..alsan laen adalah sebab, everytime klas ni, aku bawak lappie g klas..so, paham paham sendiri la..hehehe (lappie + wireless = on9) ;D


Okei okei..sambung cte..


Perbualan adalah sperti berikut: (da translate dlm malay okei coz lecturer aku tu tanye dlm English since ade international student dlm klas aku)


Lecture : kamu semua mesti taw kan sejarah kemerdekaan Malaysia

Kami : mestilah taw encik............

Lecture : klau macam tu, sape tu Tun Abd Razak?

Kami : (jawab ngn konfiden & bersatu padu) bapak najibbbbbbb..

Lecture : (wt mke terkejut) hahhhh????ehh..saya bukan nk jawapan yg tu..

Kami : abeh tu encik nak jawapan yg mcm mane?? (buat buat mke konpius)

Lecture : tun abd razak tu kan bapa pembangunan..

Kami : ooooooooooo..yg mcm tu ke..okei okei..tanye lg encikk!!

Lecture : okei okei..sape dr Mahathir??

Kami : bapak mukhrizz..ehh..salah salah..bapa pemodenan (sambil sengih sengih)

Lecture : laaa..kamu semua ni..pak lah tu sape plak??emm..x payah la tanye,nanti mesti kamu semua nk ckp pak lah tu pak mentua khairi..(sambil mengeluh)

Kami : taw tak pe..hahaha

Lecture : (da tataw nak cakap pe)......


Sekian..cite untuk tatapan anda..lala~

;)



2 comments:

teddy_froggy said...

lawak la piqa...asal budak2 nie kepala otai ea..kecian kt lectre korng..huhuhu

☃ Tw├«nki∈ said...

funny =D